Nacht van de Nacht

Datum: 28-10-2017

Doen u en uw organisatie dit jaar ook (weer) mee? In de Nacht van zaterdag 28 oktober organiseren de Natuur en Milieufederaties voor de 13e keer de Nacht van de Nacht. Tijdens de Nacht worden door het hele land weer honderden nachtelijke activiteiten georganiseerd waarbij deelnemers de schoonheid van de nacht kunnen ervaren. Ook doven vele gemeenten en bedrijven aanlichting van gebouwen en bruggen en laten bekende landmarks de lampen uit.

Vorig jaar deed een recordaantal organisaties en bezoekers mee aan de Nacht van de Nacht. We hopen dat er dit jaar nog meer activiteiten georganiseerd worden!  Zo zijn er in Brabant dit jaar onder andere een nachtwandeling in de Loonse en Drunense Duinen gepland, is er een stiltewandeling in Velp, kan er naar sterren worden gekeken in Eindhoven en is er een sfeervol muziekoptreden bij kaarslicht in Deurne. We nemen geregeld de lijst met activiteiten mee in de communicatie rondom de Nacht van de Nacht.

Op de website http://www.nachtvandenacht.nl/ vindt u meer achtergrondinformatie, de evenementen op een rij en een pagina waar gemeenten en bedrijven zich kunnen aanmelden. Aanmelden kan ook via Paul Linnenbank van de Brabantse Milieufederatie. Voor vragen of opmerkingen kunt u ook bij hem terecht.