Brabantse Milieufederatie Samen voor een mooi en duurzaam Brabant
Menu
Voedselbosborrel – VOL

Voedselbosborrel – VOL

Datum: 15-09-2017

Vanwege grote belangstelling voor de voedselbosborrel op 8 september (VOL) aanstaande organiseert het Platform Voedselbossen Brabant opnieuw een Voedselbosborrel. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 15 september van 16:00-18:00 uur in Zeeland (NB).

De borrel is bedoeld als netwerkbijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn in voedselbossen. Heb jij een voedselbos in Brabant of wil je er graag een aanleggen? Dan kun je kennis en ervaring delen met andere leden van het Platform Voedselbossen Brabant.

Deze tweede voedselbosborrel vindt opnieuw plaats op het terrein van Fruitz for Life, Brand 14 in Zeeland (NB). Eigenaar en voedselbosexpert Sjef van Dongen zal een korte rondleiding geven en iets uitleggen over zijn eigen voedselbos. Daarna is er ruimte voor het ontmoeten van andere leden van het Platform, onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze borrel wordt dankzij FoodUp! Brabant http://www.foodupbrabant.nl gratis aangeboden.

Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Graag tot ziens op vrijdag 15 september!

 

De Brabantse Milieufederatie heeft zich ten doel gesteld om in de komende vijf jaar zeventig hectare voedselbos te helpen aanleggen in Brabant. Zie https://www.brabantsemilieufederatie.nl/voedselbossen/ voor meer informatie hierover.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door:
Provincie Noord Brabant
Nationale Postcode Loterij
CBF