Brabantse Milieufederatie Samen voor een mooi en duurzaam Brabant
Menu
Voedsel1000: Bouw mee aan ons Brabants voedselsysteem (Den Bosch)

Voedsel1000: Bouw mee aan ons Brabants voedselsysteem (Den Bosch)

Datum: 19-02-2019

In Brabant is de voedselsector een belangrijke economie. Maar hoe gaan we om met een veranderend klimaat? Hoe behouden we een schone lucht en een vruchtbare bodem? En bovenal: hoe zorgen we voor lekker en gezond voedsel dat goed is voor mens, dier én omgeving?

De provincie Noord-Brabant organiseert op 19 februari de Voedsel1000. Tijdens dit symposium gaan Brabanders met elkaar in gesprek over deze uitdagingen en proberen we samen tot oplossingen te komen. Deze oplossingen leggen we vast in het eerste Brabantse Voedselbesluit.

Bouw jij mee aan ons Brabants voedselsysteem? Dinsdag 19 februari van 13.30 uur-21.00 uur in Den Bosch. Meld je hier aan of lees meer op www.voedsel1000.nl. Er is plaats voor 720 deelnemers: 180 inwoners, 180 producenten, 90 ambtenaren, 90 politici, 90 professionals, 45 professionals van ngo’s en 45 studenten, lectoren, professoren en onderzoekers uit het wetenschappelijk- en beroepsonderwijs.

Heb je vragen over de Voedsel1000? Dan kun je contact opnemen via info@voedsel1000.nl.

Voedsel1000 is een initiatief van de provincie Noord-Brabant en onderdeel van het Brabantse Agrofood platform. Dit platform is ontwikkeld om de voortgang van de transitie naar een duurzame voedselsector weer te geven en om anderen te inspireren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door:
Provincie Noord Brabant
Nationale Postcode Loterij
CBF