Doe mee

Samen werken aan een mooi en duurzaam Brabant

De Brabantse Milieufederatie komt op voor een schoon milieu, een vitale en rijke natuur, een gevarieerd landschap en een gezonde leefomgeving. Een duurzaam Brabant van en voor alle Brabanders! Door de positieve krachten in Brabant te bundelen, kunnen we het verschil maken. Daarom hebben wij jouw hulp hard nodig, doe met ons mee!

Doe met ons mee

Alleen met steun van onze lokale organisaties, donateurs, supporters en vrijwilligers kunnen we ons werk als onafhankelijke organisatie blijven doen. Samen werken we aan een mooi en duurzaam Brabant. Doe je mee?

Steun de Brabantse Milieufederatie

Dit is de makkelijkste manier om mee te doen. Met jouw bijdrage steun je de strijd voor een mooi en duurzaam Brabant. Nu en straks. Doe jij met ons mee?

DONEER EENMALIG

Doe mee als supporter

Woon je in Brabant en heb je een hart voor natuur en milieu? Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en wil je daar ook zelf een bijdrage aan leveren? Word dan vandaag nog supporter van de BMF!

– Maandelijkse nieuwsbrief
– Voorrang bij het inschrijven voor activiteiten

WORD SUPPORTER

V.a. €1,- per maand. Maandelijks opzegbaar.

Steun ons belastingvrij

Brabant is een mooie provincie die het waard is om voor te knokken. Daarvoor is een sterke natuur- en milieubeweging van het allergrootste belang.

Wist je dat jouw gift nu vanzelf meer waard kan worden? Als je ons voor minimaal 5 jaar steunt, kan je de volledige gift fiscaal aftrekken. Je geld komt geheel ten goede aan ons werk. Dit is mogelijk omdat de Brabantse Milieufederatie de status heeft van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer weten?

– Maandelijkse nieuwsbrief
– Voorrang bij het inschrijven voor activiteiten
– Ontvang belastingvoordeel

WORD PERIODIEK SCHENKER

Doe mee als organisatie

Een mooi een duurzaam Brabant, daar strijden we voor. Want of het nu gaat om de intensieve veehouderij, de biodiversiteit of vervuilende energiebronnen: het wordt niet vanzelf beter. Alleen door de positieve krachten in Brabant te bundelen, kunnen we het verschil maken. Sluit je daarom vandaag nog aan als aangesloten organisatie bij de BMF!

– Maandelijkse nieuwsbrief
– Voorrang bij het inschrijven voor activiteiten
– Ondersteuning bij juridische vraagstukken

DOE MEE ALS ORGANISATIE

V.a. € 40,- per jaar. Jaarlijks opzegbaar.

Doe mee als vrijwilliger

Wil jij je actief inzetten voor een mooi en duurzaam Brabant? Dat kan als vrijwilliger bij de BMF! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen. Of het nu inhoudelijk of ondersteunend is, voor een korte of lange periode of voor één of meerdere dagdelen per week. Meld je nu aan als vrijwilliger bij de BMF!

– Maandelijkse nieuwsbrief
– Voorrang bij het inschrijven voor activiteiten
– Actief betrokken

WORD VRIJWILLIGER

JE HOEFT NIETS TE MISSEN
Ontvang updates met nieuws, cursussen, workshops, lezingen en nog veel meer!