Doe mee

Ik doe mee!

Samen werken aan een mooi en duurzaam Brabant

De Brabantse Milieufederatie komt op voor een schoon milieu, een vitale en rijke natuur, een gevarieerd landschap en een gezonde leefomgeving. Een duurzaam Brabant van en voor alle Brabanders! Alleen door de positieve krachten in Brabant te bundelen, kunnen we het verschil maken. Daarom hebben wij jouw hulp hard nodig!

Alleen met steun van onze groepen, donateurs, supporters en vrijwilligers kunnen we ons werk als onafhankelijke organisatie blijven doen. Samen werken we aan een mooi en duurzaam Brabant. Doe je mee?

Steun eenmalig

Dit is de makkelijkste manier om mee te doen. Met jouw bijdrage steun je de strijd voor een mooi en duurzaam Brabant. Nu en straks.

– Geef eenmalig

GEEF ÉÉN KEER

Steun elke maand

Brabant is een mooie provincie die het waard is om voor te knokken. Daarvoor is een sterke natuur- en milieubeweging van het allergrootste belang.

– Doneren per maand
– Met belastingvoordeel

STEUN MET EEN MAANDELIJKS BEDRAG

Doe mee als supporter

Woon je in Brabant en heb je een hart voor natuur en milieu? Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en wil je daar ook zelf een bijdrage aan leveren? Word dan vandaag nog supporter van de BMF!

– Maandelijkse nieuwsbrief
– Interessante workshops, excursies en activiteiten
– Toegang tot interessante lezingen

WORD SUPPORTER

Doe mee als groep

Een mooi een duurzaam Brabant, daar strijden we voor. Want of het nu gaat om de intensieve veehouderij, de biodiversiteit of vervuilende energiebronnen: het wordt niet vanzelf beter. Alleen door de positieve krachten in Brabant te bundelen, kunnen we het verschil maken. Sluit je daarom vandaag nog aan als groep bij de BMF!

– Maandelijkse nieuwsbrief
– Interessante workshops, excursies en activiteiten
– Toegang tot interessante lezingen
– Ondersteuning bij juridische vraagstukken

DOE MEE ALS GROEP

Doe mee als vrijwilliger

Wil jij je actief inzetten voor een mooi en duurzaam Brabant? Dat kan als vrijwilliger bij de BMF! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen. Of het nu inhoudelijk of ondersteunend is, voor een korte of lange periode of voor één of meerdere dagdelen per week. Meld je nu aan als vrijwilliger bij de BMF!

– Maandelijkse nieuwsbrief
– Interessante workshops, excursies en activiteiten
– Toegang tot interessante lezingen
– Actief betrokken

WORD VRIJWILLIGER