Masterclass Natuurinclusieve Energietransitie (Loon op Zand)

Masterclass Natuurinclusieve Energietransitie (Loon op Zand)

16 oktober 2024 - 16 oktober 2024
09:15 - 17:00

  • Organisatie: Brabantse Milieufederatie

De energietransitie heeft impact op natuur en ons landschap. Dat lijkt soms lastig, maar er is meer mogelijk dan je misschien denkt. Met het integreren van natuur in het ontwerp van energieprojecten sla je twee vliegen in één klap: je wekt duurzame energie op en je zorgt dat je regio aantrekkelijk en leefbaar blijft voor de natuur én je inwoners. Tijdens de Masterclass Natuurinclusieve Energietransitie op woensdag 16 oktober bespreken we hoe je dat kunt doen.

De Masterclass Natuurinclusieve Energietransitie is voor ambtenaren ruimtelijke ordening en ambtenaren energie (RES) van Brabantse gemeentes. Tijdens de masterclass bespreken we hoe je als gemeente kunt aansturen op het natuurvriendelijk inrichten van energieprojecten. Ook gaan we langs bij een voorbeeldproject, om te zien hoe natuurinclusieve energieopwekking er in de praktijk uit ziet.

De dag bestaat uit drie theoretische blokken en een excursie. Voor de exacte inhoud van het programma kijk hier.

Deelname aan deze masterclass kost € 295,- excl. BTW. Mocht je alleen deel willen nemen aan het middagprogramma, bedraagt deelname € 149,- excl. BTW.

AANMELDEN (HELE DAG)

AANMELDEN (MIDDAGPROGRAMMA)

Bij deelname aan de Masterclass, kun je een tweede gast gratis meenemen. Wanneer je hier interesse in hebt, kun je dit tijdens het aanmelden aangeven.

Terug naar agenda

Masterclass Natuurinclusieve Energietransitie (Loon op Zand)

Baan achter de Plakken 1, 5175 NP Loon op Zand, Netherlands