Verdiepende training Groenwachter

Verdiepende training Groenwachter

2 maart 2023 - 13 april 2023
19:00 - 21:00

  • Organisatie: Brabantse Milieufederatie
  • Kosten: gratis

Vind je groen, bos en natuur in jouw omgeving belangrijk en wil je bijdragen aan een groene leefomgeving? Wil je meer leren over de beschermingsmogelijkheden van natuur, landschap en biodiversiteit? Meld je dan nu aan voor de verdiepende training Groenwachter.

In twee maanden word je opgeleid tot specialist op het gebied van het beschermen van bomen, houtwallen en ander groen in jouw omgeving.
Onder leiding van deskundigen van de Brabantse Milieufederatie en gastsprekers krijg je de tools en informatie die nodig zijn om omgevingsvisies, omgevingsplannen, omgevingsvergunningen en ontheffingen te beoordelen op de effecten voor bomen en ander groen.

Zo draag je zelf bij aan behoud, bescherming en ontwikkeling van natuur en landschap en een gezonde leefomgeving voor Brabanders.

De training omvat 7 avonden en bestaat uit 3 verdiepende kennissessies en een praktijkopdracht die je samen met een aantal andere deelnemers uitwerkt.
De eerste en laatste bijeenkomst is fysiek. Alle andere bijeenkomsten zijn digitaal (Teams). Voor meer informatie over het programma, aanmelden of heb je nog vragen, klik hier.

Terug naar agenda

Verdiepende training Groenwachter

Heuvel, Tilburg, Netherlands