Word Gastheer/Gastvrouw in het Van Gogh Nationaal Park (Brabant)

27 februari 2023 - 17 april 2023

• Organisatie: IVN Natuureducatie i.s.m. VisitBrabant
  • Kosten: € 250,-

Onderneemt u in het Van Gogh Nationaal Park en wilt u uw gasten kunnen vertellen wat het gebied zo bijzonder maakt? Bent u benieuwd hoe u als horeca- of recreatieondernemer mee kunt groeien met de oprichting van dit unieke nationaal park? Dan is de cursus “Gastheer van het Landschap in het Van Gogh Nationaal Park” iets voor u!

In vier middagen leert u alles over het landschap dat Vincent Van Gogh inspireerde voor zijn werk. Dit vertaalt u in concrete producten, diensten of arrangementen, waarmee uw gasten Van Gogh NP op een unieke wijze beleven.

Het programma brengt u naar buiten, waar u het landschap door de ogen van de schilder Van Gogh beleeft. De cursuslocaties en excursies zijn verspreid over het gebied. De bijeenkomst op 27 maart is van 9.00-13.00 uur; de overige bijeenkomsten zijn ‘s middags van 13.00-17.00 uur.

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 15 februari 2023. Er is in totaal ruimte voor 25 deelnemers (max. 2 personen per bedrijf); inschrijving is op volgorde van aanmelding. Meld je hier aan.

Heb je vragen, neem dan contact op met Ido de Haan (IVN Brabant) via i.de.haan@ivn.nl of 06 – 4661 8280.

Word Gastheer/Gastvrouw in het Van Gogh Nationaal Park (Brabant)

Heuvel, Tilburg, Netherlands