Vacature Medewerker Communicatie

Samen met bewoners, overheden en bedrijven werkt de Brabantse Milieufederatie aan een mooi en duurzaam Brabant. Als onafhankelijke belangenbehartiger zijn we actief op het gebied van natuur, landschap, milieu en duurzaamheid. We treden op als initiator en versneller, ondersteunen lokale initiatieven en dragen bij aan beleidsvorming.

De Brabantse Milieufederatie is op zoek naar een

Medewerker Communicatie (32 uur)

Wat ga je doen?

De impact van de BMF berust voor een belangrijk deel op effectieve communicatie: door onze doelgroepen, partners en supporters op aansprekende manieren te informeren over onze visie en te betrekken bij onze projecten maken we Brabant duurzaam. Je zorgt dat de inhoud van ons werk wordt gecombineerd met effectieve communicatie­strategieën; je ontwikkelt die strategieën voor projecten en campagnes én voert ze uit. Je ondersteunt in projecten en beheert de website, nieuwsbrief en social media van de BMF. Je organiseert bijeenkomsten met en voor ons netwerk. Je kunt dus denken én doen.

Wat breng je mee?

De kandidaat die wij zoeken:

• heeft een relevante communicatie-opleiding op hbo-niveau
  • heeft zich bewezen als all round communicatieadviseur
  • is vaardig in het ontwikkelen van communicatiestrategieën en kan die vertalen in uitvoering
  • heeft ervaring met communitybuilding en strategisch inzetten van CRM
  • is ook hands on en zet (social) media effectief in
  • heeft een goed politiek gevoel
  • is praktisch en kan goed organiseren
  • signaleert kansen, neemt initiatief en is resultaatgericht
  • kan goed luisteren en verbinding maken
  • heeft een vlotte pen, een goed gevoel voor beeld en is vaardig in beeldbewerking
  • is samenwerkingsgericht en levert een inspirerende en creatieve inbreng in het team
  • draagt natuur, milieu en duurzaamheid een warm hart toe.

Wij bieden je

• een dynamische werkomgeving met betrokken collega’s
  • een aanstelling van 32 uur per week voor een periode van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren
  • een bruto salaris, afhankelijk van werkervaring en opleiding, conform schaal 9 (CAO Provincie)
  • een regeling voor vakantiegeld, reiskosten en pensioen.

Meer weten over de Brabantse Milieufederatie? Kijk op www.brabantsemilieufederatie.nl.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joris Hogenboom, directeur: joris.hogenboom@brabantsemilieufederatie.nl, 0643993582.

Reageren kan tot donderdag 28 februari. Stuur je brief met motivatie en CV naar BMF@brabantsemilieufederatie.nl onder vermelding van vacature communicatie.