Brabantse Milieufederatie Samen voor een mooi en duurzaam Brabant
Menu
Het Perspektief Administratiekantoor en Belastingadviseurs

Het Perspektief Administratiekantoor en Belastingadviseurs

Samen met mijn team maken we dagelijks onze doelstelling, meer te leveren dan een klant verwacht, waar.

Onze dienstverlening is erop gericht om u compleet te ontzorgen op financieel-administratief gebied en met uw belastingzaken. Zo verzorgt Het Perspektief de financiële administratie van onze zakelijke klanten, stellen we de jaarrekening samen en stellen we zo nodig de aangifte vennootschapsbelasting op. Daarnaast verzorgen we de aangifte inkomstenbelasting en de aanvraag of wijzing van diverse toeslagen voor particulieren en zakelijke klanten.

Tevens verzorgen we de salarisadministratie voor onze werkgevers en zijn we aanspreekpunt voor personele vraagstukken. Tot slot zijn we erg bedreven in het terugvragen van de BTW op zonnepanelen.

Iedere klant is anders waardoor het dienstenpakket per klant in overleg wordt vastgesteld. Zo kan de klant er voor kiezen om bijvoorbeeld zelf de boekhouding (al dan niet in een eigen boekhoudpakket) te voeren waarna wij deze controleren of dat er voor gekozen wordt om juist alles uit te besteden.

Het Perspektief onderscheidt zich van de andere kantoren doordat we ons werkelijk verdiepen in u als klant zodat we u gevraagd maar ook vaak ongevraagd van advies voorzien waar u werkelijk wat aan hebt. Door ons in te leven in uw situatie komen we vaak met extra aftrekbare kosten waar u in eerste instantie niet aan gedacht heeft. We worden vaak gezien als creatieve boekhouders in de positieve zin! Juist omdat we laagdrempelig zijn maar wel staan voor kwaliteit groeien we ieder jaar door mond op mond reclame.

Neemt u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek gerust contact met ons op.

Het Perspektief Administratiekantoor en belastingadviseurs:
Kraaivenstraat 21-12
5048 AB Tilburg
013-5133729
info@hetperspektief.nl
www.hetperspektief.nl

Het Perspektief Administratiekantoor en Belastingadviseurs
Beursvloer-partner
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door:
Provincie Noord Brabant
Nationale Postcode Loterij
CBF