11 oktober | Masterclass financiering voedselbossen (online)

Project | Thema: Voedselbossen

Online | Masterclass financiering voedselbossen (11 oktober 2023)

Heb je plannen om een eigen voedselbos aan te leggen? Ben je benieuwd welke financiële mogelijkheden er zijn? En wil je meer weten over fondsenwerving? Meld je dan nu aan voor onze masterclass financiering voedselbossen.

DIRECT INSCHRIJVEN

Voedselbossen krijgen meer en meer aandacht, en terecht! Het is een prachtige manier om natuur en voedselproductie te combineren. Daarom organiseert de BMF verschillende cursussen, workshops en bijeenkomsten om zelf een eetbaar bos aan te leggen.

Masterclass

Marianne Muller van Bureau MORE en voedselbos expert John Vermeer geven je tijdens de masterclass praktische tips om voedselbosprojecten te financieren! De avond is bedoeld voor iedereen die een voedselbos wil creëren en daarbij op zoek is naar subsidies en financiële tips.

In een avond kom je meer te weten over de zakelijke aspecten van een voedselbos. De masterclass gaat in op het werven van financiers en fondsen en de diverse subsidiemogelijkheden die er zijn. Er is daarbij een nadruk op Brabantse regelingen.

Om alle deelnemers voldoende ruimte te geven om vragen te stellen, is er een maximum van 20 deelnemers.

Persoonlijk adviesgesprek

Na deelname aan de masterclass is het mogelijk om op een later moment een persoonlijk adviesgesprek te voeren met onze financieel expert. Hiervoor vragen we om van tevoren een beknopt projectvoorstel (max. 1 A4-tje) aan te leveren. Dit zal tijdens het consult worden behandeld. Na afloop ontvang je een overzicht met aanbevelingen.

Na de masterclass kan je aanmelden voor het individuele maatgesprek. Het adviesgesprek is digitaal en duurt 20 minuten.

Inschrijven

Datum: 11 oktober 2023
Tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: via ZOOM (link volgt na aanmelding)

De masterclass bedraagt € 49,- en er is slechts plaats voor 20 deelnemers, de cursus start bij voldoende inschrijvingen.

AANMELDEN

De ontwikkeling van deze cursus is mede mogelijk gemaakt door FoodUp! Brabant van de Provincie Noord-Brabant.

JE HOEFT NIETS TE MISSEN
Ontvang updates met nieuws, cursussen, workshops, lezingen en nog veel meer!