Excursie Food Forest Ketelbroek: 28 mei

Wil jij leren hoe een voedselbos in z’n werk gaat en hoe je zelf aan een voedselbos kunt beginnen? Dan ben je op het juiste adres! Op deze middag komt onder andere Wouter van Eck jullie uitleggen hoe een voedselbos in elkaar zit.

Er is gratis parkeergelegenheid bij de kerk, Ketelstraat 3, 6562 LG Groesbeek (naast het Dorpshuis). Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar het voedselbos.

De excursie duurt van 14:00-17:00 uur en er wordt voor koffie en thee gezorgd.

Vervoer moet je zelf regelen, wij willen carpoolen stimuleren. Daarom willen we t.z.t. een deelnemerslijst rondsturen zodat er onderling contact opgenomen kan worden voor carpoolmogelijkheid. Heb je er bezwaar tegen dat je gegevens gedeeld worden, geef dit dan s.v.p. door via: bmf@brabantsemilieufederatie.nl.

Kosten: € 10,00 per persoon.

Klik hier om je aan te melden voor deze excursie.