Hulp gezocht voor organisatie excursie voedselbos Martin Crawford (UK)

Beste voedselbos-liefhebbers,

Ik ben Peter van Oort. Als projectmedewerker bij de BMF werk ik ongeveer een dag in de week aan voedselbos-gerelateerde opdrachten. Rond augustus/ september 2019 organiseer ik een excursie naar het voedselbos van Martin Crawford in Devon, Engeland. En daarvoor heb ik jouw hulp nodig.

Foto: Martin Crawford

Ik streef ernaar om een vijfdaagse reis te organiseren met een boeiend programma aldaar. Maar dit wil ik niet alleen doen, ik zoek daarvoor nog ongeveer 3 tot maximaal 5 mensen die daarmee willen helpen. Ik vind het belangrijk dat er ideeën uitgewisseld kunnen worden en gezamenlijk naar een boeiende inhoud en goed verloop toegewerkt kan worden. Het is geheel vrijwillig en ook de kosten voor de uiteindelijke excursie worden niet vergoed. Wel ben je verzekerd van deelname.

Wie heeft er zin om op een informele manier deze excursie tot een mooie vakantie te maken? Reacties ontvang ik graag op bmfprojectmedewerker3@brabantsemilieufederatie.nl. Ik ben benieuwd wat voor ideeën jullie hebben. Ook vragen of opmerkingen kunnen naar mij gemaild worden.

Hier kun je alvast een digitale rondleiding krijgen door de ‘forest garden’ van Martin Crawford.