Subsidie voor voedselbossen via Groen Ontwikkelfonds Brabant

Heeft u plannen om een voedselbos aanleggen? Draagt uw idee bij aan de realisatie van een aaneengesloten en robuust Brabants natuurnetwerk?

Dan kan het Groen Ontwikkelfonds Brabant iets voor u betekenen. Het fonds heeft geld, grond en advieskracht beschikbaar om kansrijke initiatieven verder te helpen. De Brabantse Milieufederatie is een van de partners van het Groen Ontwikkelfonds.

Kijk voor meer informatie op de website www.groenontwikkelfondsbrabant.nl

Heeft u al meer concrete plannen? Wij nodigen u van harte uit ze voor te leggen aan de medewerkers van onze Werkeenheid. Zij adviseren u over de vervolgstappen en helpen u graag bij de uitwerking van uw subsidieaanvraag. De Werkeenheid is bereikbaar op nummer 073-6808799 of via mail werkeenheidnatuurnetwerk@brabant.nl

Wilt u op de hoogte blijven van wat het Groen Ontwikkelfonds doet en wat wij voor u kunnen betekenen? Abonneer u dan op onze maandelijkse nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden via de link op www.groenontwikkelfondsbrabant.nl.