Brabantse Milieufederatie Samen voor een mooi en duurzaam Brabant
Menu
Michiel Visser

Michiel Visser

Ik zie de BMF als een toonaangevende regionale natuur- en milieuorganisaties die in toenemende mate een rol (en soms een leidende rol) heeft te vervullen in transitieprocessen naar een duurzame samenleving.

Wereldwijd zijn enorme ontwrichtingen en spanningen ontstaan van ecologische, economische, maatschappelijke en humanitaire aard. Het neo-liberale denken en de daarop geënte maatschappelijke en economische praktijk, blijken niet zaligmakend. Steeds duidelijker wordt dat grote aanpassingen dringend nodig zijn op veel belangrijke onderdelen van het maatschappelijk leven, nationaal, Europees en mondiaal.

Grote aanpassingen kun je beter niet schoksgewijs doorvoeren. Maar uitstellen is ook onacceptabel en zal desastreuze gevolgen hebben. De opgave voor organisaties die zich met verduurzaming van de samenleving bezighouden is dus om verschillende redenen behoorlijk urgent en complex. We proberen onszelf elk jaar opnieuw de vraag te stellen: waar liggen kansen, wat is onze rol precies, waar kunnen we versnellen, hoe krijgen we mensen, organisaties, politici mee? We willen hier graag met nog heel veel meer mensen over nadenken en aan werken. Neem gerust contact met ons op!

Michiel Visser
Duurzame mobiliteit en infrastructuur / Veehouderij
Telefoonnummer: 0612507898
michiel.visser@brabantsemilieufederatie.nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door:
Provincie Noord Brabant
Nationale Postcode Loterij
CBF