Brabantse Milieufederatie Samen voor een mooi en duurzaam Brabant
Menu
Verantwoording

Verantwoording

Beleidsplan en werkplan
In ons beleidsplan 2016-2020 ‘Brabant in Transitie’ beschrijven we wat volgens ons de belangrijkste milieu-uitdagingen van deze tijd zijn en wat wij gaan doen om die uitdagingen het hoofd te bieden.
In ons werkplan 2018 staat hoe wij ons dit jaar willen inzetten voor een mooi en duurzaam Brabant. We kijken ernaar uit om samen met zoveel mogelijk Brabanders uitvoering aan dit werkplan te geven.

Jaarverslagen
In onze jaarverslagen leggen wij verantwoording af over de in ons beleidsplan en werkplan geformuleerde doelstellingen en de (financiële) middelen die wij daarvoor hebben aangewend.

Statuten
In onze statuten staat onder andere beschreven wat ons doel is en hoe wij zijn georganiseerd.

Klachten
De medewerkers van de Brabantse Milieufederatie doen hun werk met inachtneming van de BMF-code. Bij klachten over onze organisatie, kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Wij nemen de klacht dan in behandeling en koppelen de uitkomst zo spoedig mogelijk terug.

Beloningsbeleid
De BMF bevordert een organisatiecultuur waarin naast ambitie en gedrevenheid ook zuinigheid, soberheid, vlijt en duurzaamheid leidende principes zijn. Dat er een terughoudend beloningsbeleid gehanteerd wordt blijkt onder andere uit het feit dat de directeur in schaal 13 van de provinciale schalensystematiek valt. Daarnaast zijn onze toezichthouders vrijwilligers en worden niet betaald.

Erkend Goed Doel
De Brabantse Milieufederatie is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over Erkende Goede Doelen en gerust geven? Kijk op geefgerust.nl

RSIN fiscaal nummer
0030.11.823

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten:
Inschrijven
Volg ons via social media en neem deel aan de discussie:
Wij worden gesteund door:
Provincie Noord Brabant
Nationale Postcode Loterij
CBF