Actieconferentie klimaatrechtvaardigheid (Utrecht)

Actieconferentie klimaatrechtvaardigheid (Utrecht)

23 april 2022 - 23 april 2022
10:00 - 17:30

De Klimaatcrisis Coalitie nodigt je uit voor een actieconferentie voor klimaatrechtvaardigheid op 23 april in Utrecht. Het wordt een dag om in gesprek te gaan over de toekomst van de klimaatbeweging en om nieuwe perspectieven te ontdekken.

De conferentie is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie, een samenwerkingsverband van Oxfam NovibFridays For FutureGreenpeaceExtinction RebellionFNVFossielvrij NLMilieudefensieCode RoodDeGoedeZaak en TNI.

Samen willen ze aan een nog sterkere beweging bouwen en hun visie op klimaatrechtvaardigheid verder aanscherpen. Hoofddoel van de conferentie is om samen met (nieuwe) bondgenoten, ook uit andere sociale rechtvaardigheidsbewegingen, een gedeeld perspectief te creëren over de uitdagingen voor de klimaatcrisis en een visie voor een duurzame en rechtvaardige systeemverandering. Binnen dit programma zal ruimte zijn om van elkaar te leren, elkaar te leren kennen en inspiratie op te doen om samen de klimaatbeweging van de toekomst te vormen.

Zo hopen ze met de volgende massaprotesten een nóg grotere impact te maken op klimaatrechtvaardigheid en een sterkere beweging op te bouwen.

Voor het hele programma alsook aanmelden, klik hier.

Terug naar agenda

Actieconferentie klimaatrechtvaardigheid (Utrecht)

Koningsbergerstraat 9, Utrecht, Netherlands