Beleef het donker bij Natuurpoort De Peel (Deurne)

Beleef het donker bij Natuurpoort De Peel (Deurne)

24 oktober 2020 - 24 oktober 2020
19:30 - 22:30

  • Organisatie: Natuurpoort De Peel
  • Kosten: 5 euro

Update 15 oktober 2020: Naar aanleiding van de huidige situatie rondom het Coronavirus en de afgekondigde maatregelen hebben de Natuur en Milieufederaties (NMF’s) besloten om tijdens de Nacht van de Nacht van zaterdag 24 oktober geen fysieke activiteiten, bijeenkomsten en evenementen in het donker te organiseren.

Wel roepen de NMF’s iedereen op om de Nacht van de Nacht thuis te beleven! Doof zoveel mogelijk lichten, meld dat aan op de site en geniet van de donkere nacht en sterrenhemel. Via de livestream op facebook brengt de Nacht van de Nacht een interessant programma.

We zenden namelijk op de social media kanalen van de Nachtvandenacht een avondvullend programma uit. Een uiteenlopend programma voor kinderen en ouderen. Het programma start om 19 uur. De host van die avond is ambassadeur, cabaretier en schrijver Vincent Bijlo. Voor een gedetailleerd programma, kijk hier.

_____

Op 24 oktober is het weer Nacht van de Nacht. Beleef het donker met een divers programma van Natuurpoort De Peel.

Om 19.30 uur wordt u ontvangen bij De Kruidenhut. Bij het kampvuur wordt koffie en thee geserveerd. Om  20.00 uur begint een wandeling door het natuurgebied. Hier beleeft u het donker en de stilte die de Peel te bieden heeft.

Bij terugkomst wordt u opgewacht met een Peeldrankje en een borrelhapje. De overige consumpties en hapjes zijn daarnaast los bij te bestellen.

Aanmelden via info@natuurpoortdepeel.nl of 0493-745 008.

Voor meer informatie, bezoek de website.

Terug naar agenda

Beleef het donker bij Natuurpoort De Peel (Deurne)

Leegveld 8A, Deurne, Netherlands