Bijeenkomst en prijsuitreiking Natuur in Eigen Hand 2023 (Biezenmortel)

Bijeenkomst en prijsuitreiking Natuur in Eigen Hand 2023 (Biezenmortel)

29 juni 2023 - 29 juni 2023
19:30 - 22:30

  • Organisatie: Natuur in Eigen Hand
  • Kosten: gratis

Wil je zelf aan de slag met de ontwikkeling van natuur in je omgeving of heb je concrete plannen en wil je graag meer informatie en handvaten hoe dit aan te pakken? Geef je dan op voor deze bijeenkomst!

Tijdens deze avond leer je van inspirerende voorbeelden, kan je je ervaringen delen en worden concrete handvatten geboden om van idee naar realisatie te komen.
Denk daarbij aan financiering, het betrekken van vrijwilligers, wie je kan helpen als je kansen in kaart wilt brengen voor de biodiversiteit en nog veel meer.
 

Wel graag aanmelden. Tijdens de bijeenkomst zijn er twee momenten waarbij je een thematafel bezoekt. Bij die thematafel krijg je uitleg en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Je kunt in het aanmeldformulier zelf kiezen bij welke tafel je langs wilt gaan.

Tijdens de bijeenkomst worden ook de winnaars van de Natuur in Eigen Hand-prijsvraag bekendgemaakt. Groen Ontwikkelfonds Brabant en provincie Noord-Brabant belonen dan de 3 beste projectplannen met een eenmalige bijdrage van elk € 5.000,-

Terug naar agenda

Bijeenkomst en prijsuitreiking Natuur in Eigen Hand 2023 (Biezenmortel)

Beukenhof Biezenmortel Holding B.V., Capucijnenstraat, Biezenmortel, Netherlands