Bijeenkomst Landschapsbiografie van de Dommel (Boxtel)

Bijeenkomst Landschapsbiografie van de Dommel (Boxtel)

30 september 2022 - 30 september 2022
13:00 - 14:30

  • Organisatie: Het Groene Woud
  • Kosten: gratis

Op vrijdag 30 september vindt er in Boxtel een bijeenkomst plaats waarin de Landschapsbiografie van de Dommel centraal staat.

Hiervoor worden gemeente- en waterschapsambtenaren en bestuurders uitgenodigd, maar ook andere belangstellenden zijn welkom.

Het doel van deze bijeenkomst is om een tipje van de sluier op te lichten en zaken op te pikken die nog van belang zijn om mee te nemen in het vervolg. Ook wordt er ingegaan op de archeologische, ecologische en cultuurlandschappelijke kenmerken van het Dommelgebied.

Sinds enige tijd is Stichting Landschap Het Groene Woud bezig om samen met ruim twintig gerenommeerde auteurs een Landschapsbiografie van de Dommel te maken.

De Landschapsbiografie is niet alleen een publicatie die de rijke geschiedenis van het gebied laat zien, maar ook een inspiratiebron waarmee de historische en landschappelijke kwaliteit van het gebied versterkt kan worden. Zo kunnen nieuwe ontwikkelingen worden geënt op de landschappelijke identiteit van de regio.

De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van de gemeente Boxtel. Belangstelling? Meld je dan vóór 15 september aan via: broestenburg@hetgroenewoud.com.

Terug naar agenda

Bijeenkomst Landschapsbiografie van de Dommel (Boxtel)

Markt 1, Boxtel, Netherlands