Bijeenkomst Natuur in Eigen Hand 2024 (Boxtel)

Bijeenkomst Natuur in Eigen Hand 2024 (Boxtel)

10 oktober 2024 - 10 oktober 2024
19:00 - 22:30

  • Organisatie: Provincie Noord-Brabant e.a.

Wil je zelf aan de slag met de ontwikkeling van natuur in je omgeving of heb je concrete plannen en wil je graag meer informatie en handvaten hoe dit aan te pakken? Geef je dan op voor deze bijeenkomst

Tijdens deze avond leer je van inspirerende voorbeelden, kan je je ervaringen delen en worden concrete handvatten geboden om van idee naar realisatie te komen. Denk daarbij aan financiering, het betrekken van vrijwilligers, wie je kan helpen als je kansen in kaart wilt brengen voor de biodiversiteit en nog veel meer. 

Tijdens de bijeenkomst zijn er twee momenten waarbij je een inspiratiesessie bezoekt. Bij die sessie krijg je een kennismaking met het onderwerp en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Aanmelden is verplicht, waarbij je de 2 sessies opgeeft die je wilt bezoeken.

Ook worden tijdens deze avond de winnaars bekendgemaakt van de prijsvraag Natuur in Eigen Hand, waarbij drie beste projectplannen met een eenmalige bijdrage van elk € 5.000 worden beloond.

Natuur in Eigen hand is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant, Groen Ontwikkelfonds Brabant, IVN Natuureducatie Brabant, het coördinatiepunt landschapsbeheer van het Brabants Landschap en de Brabantse Milieufederatie.

Terug naar agenda

Bijeenkomst Natuur in Eigen Hand 2024 (Boxtel)

Evenementenlocatie Boerderij & Gasterij 't Dommeltje, Hoog Munsel, Boxtel, Netherlands