De groene oogstroute (Tilburg)

De groene oogstroute (Tilburg)

8 oktober 2022 - 8 oktober 2022
10:00 - 17:00

Center of Tilburg en Senses of Change slaan de handen ineen voor de Groene Oogstroute op zaterdag 8 oktober. Tijd voor actie, inspiratie en bewustwording voor het belang van de stadsnatuur van Tilburg.

We weten al een tijdje dat de Tilburgse binnenstad tot een van de warmste steden van West-Europa behoort. Er moet meer ruimte komen voor groen en minder ruimte voor steen, daar kunnen we samen voor zorgen.

Om verder in te gaan op het thema stadsnatuur en meer bewoners te inspireren en motiveren is de Groene Oogstroute in het leven geroepen. Op 8 oktober kunnen bezoekers en bewoners in de hele Tilburgse binnenstad meer leren over het onderwerp stadsnatuur en hoe wij ons steentje kunnen bijdragen aan het vergroenen en verduurzamen van de Tilburgse binnenstad.

Van workshops tot informatiepunten, houtbewerken met stadshout, instrumenten maken van afgedankte apparaten, bomenwandelingen, stekken. Voor elke leeftijd is er iets te beleven, want het thema stadsnatuur, verduurzaming en vergroening is iets wat we samen moeten doen.

Terug naar agenda

De groene oogstroute (Tilburg)

Tilburg, Netherlands