De Groene Verandering Klimaatcursus (Geldrop)

De Groene Verandering Klimaatcursus (Geldrop)

11 september 2021 - 16 oktober 2021
10:00 - 14:00

  • Organisatie: IVN Geldrop

Positiviteit, een fijn cursusklimaat, een ‘leuke’ cursus voor een breed publiek – dat is de insteek van de klimaatcursus die IVN in september start.

Je doet via verschillende werkvormen en excursies kennis, inspiratie en vaardigheden op voor een positieve, duurzame houding en actie. Klimaatverandering ga je in een breder perspectief zien en je gaat verbanden leggen tussen klimaat, natuur en duurzaam handelen. Deze 6-delige cursus biedt ook handvatten om zelf in actie te komen.

Met kennis over je ecologische voetafdruk, klimaatcommunicatie en klimaatrechtvaardigheid ga je aan de slag met een (persoonlijk) actieplan. Na 6 aaneensluitende weken (4 lessen en 2 excursies, alle op zaterdag van 10 tot 14 uur) is het 3 weken pauze.
Dan volgt een eventuele, door de deelnemers te bepalen, op de praktijk gerichte terugkomdag. Aan het eind van de cursus heb je een stevige dosis kennis, inspiratie en vaardigheden voor een positieve, duurzame houding naar jouw omgeving.

Mits de coronamaatregelen het toelaten wordt gestart op 11 september en loopt de cursus tot 16 oktober. Je betaalt €65,- (€50,- voor IVN-leden). Wil jij je opgeven, stuur dan een mailtje naar cursussen.ivn@gmail.com, of bel naar Petra Siemons – tel 06 288 10 720.

Terug naar agenda

De Groene Verandering Klimaatcursus (Geldrop)

Mierloseweg 1, Geldrop, Netherlands