Diervriendelijk tuinieren (Veldhoven)

Diervriendelijk tuinieren (Veldhoven)

2 november 2021 - 2 november 2021
20:00 - 22:00

  • Organisatie: IVN Veldhoven Eindhoven Vessem

Je wilt graag aan de slag in je eigen tuin, maar je weet niet hoe te beginnen. Klinkt bekend? De cursus ‘Diervriendelijk tuinieren‘ is bedoeld voor de beginnende tuinier. Je leert naast algemene basiskennis over een tuin ook wat natuur- en diervriendelijk tuinieren inhoudt.

De cursus is interessant voor ieder die zin heeft om van de tuin te genieten, ideeën op wil doen om er iets meer van te maken, wat minder stenen en meer groen in de tuin wil hebben, vlinders, vogels en andere dieren leuk vindt. Of voor diegene die te weinig van planten weet en er daarom maar niet aan begint, het wel heel leuk vindt maar tegen al dat onderhoud opziet, geen ‘groene vingers’ heeft, etc.

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur per maand (zie hier voor de data) en bestaat niet uit saaie colleges. Je krijgt wél veel algemene kennis, veel interactieve lessen met voorbeelden en praktische tips. Of je nu een kleine voor- of achtertuin hebt of een grotere tuin… na afloop kun je je opgedane kennis toepassen.

De kosten zijn € 63,00 plus € 15,00 materiaalkosten. Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met de Volksuniversiteit Eindhoven. Aanmelden via deze website.

Terug naar agenda

Diervriendelijk tuinieren (Veldhoven)

IVN Veldhoven Eindhoven Vessem, Ariespad 5, 5503 EZ Veldhoven, Netherlands