Een weekend lang leren over voedselbossen (Geffen)

Een weekend lang leren over voedselbossen (Geffen)

14 mei 2022
10:00 - 16:30

  • Organisatie: Green Heart Nature Farm
  • Meer informatie: Jeske Krens

Leren over voedselbossen, regeneratieve landbouw & jezelf

Op 14 & 15 mei organiseert Green Heart Nature Farm een leerzaam weekend. Je krijgt theorie over verschillende aspecten die van belang zijn bij het runnen van een natuurboerderij een voedselbos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan composteren of chop & drop. Na het theoretische gedeelte ga je direct aan de slag met het in de praktijk brengen van deze kennis. Ook ervaar je in diverse sessies en workshops wat een weekend in de natuur met jou als persoon doet.

Er is voldoende ruimte om gelijkgestemden te leren kennen. Tijdens de heerlijk verzorgde en gezonde lunch, ’s avonds bij het kampvuur óf tijdens de kookworkshop aan het einde van de eerste middag. Daarbij kook je trouwens niet alleen lekker en gezond, maar wordt ook gebruik gemaakt van producten die in het bos groeien.

Overnachten kan op het terrein in een eigen tent/caravan/camper. Er wordt gewerkt volgens een ‘pay what you want’ principe (indicatie gemaakte kosten +/- €75). Wil je je alvast aanmelden? Stuur dan een mail naar info@greenheartnaturefarm.org met het onderwerp ‘Contribute & Connect Weekend’.

Terug naar agenda

Een weekend lang leren over voedselbossen (Geffen)

Leiweg 3A, Geffen, Netherlands