Fotografiewandeling “Kijken en kieken in het landschap”(Liempde)

Fotografiewandeling "Kijken en kieken in het landschap”(Liempde)

20 oktober 2019
09:30 - 12:30

Op zondag 20 oktober organiseert IVN Rooi een speciale natuurwandeling waarbij alle aandacht uitgaat naar natuur- en landschapsfotografie. Het natuurgebied De Maai, gelegen aan het Dommeldal en grenzend aan De Geelders, is een afwisselend en fraai decor om in deze herfstperiode met de camera op pad te gaan.

Iedereen die een camera heeft kan bij deze wandeling aansluiten en onderweg zelf mooie foto’s maken. U hoeft geen ervaren fotograaf te zijn om deel te nemen. De excursie wordt begeleid door ervaren fotografen die vragen kunnen beantwoorden over instelling van de camera, over lichtsituaties of over het beste standpunt. De bedoeling is om gezamenlijk gedurende deze ochtend de beste foto-onderwerpen te ontdekken en deze op beeld vast te leggen.

Start- en eindpunt is bij Café Het Groene Woud, Kasterensestraat 23, Liempde.

Aan deze wandeling is ook een nabespreking gekoppeld waarbij de deelnemers hun op deze ochtend gemaakte digitale foto’s kunnen meebrengen om gezamenlijk te bespreken. Deze avond is op woensdag 30 oktober van 20:00 uur tot 22:00 uur in het gebouw van de handboogvereniging aan de Industrieweg 18 in Nijnsel.

Terug naar agenda

Fotografiewandeling “Kijken en kieken in het landschap”(Liempde)

Kasterensestraat 23, Liempde, Netherlands