Fotografiewandeling (Nijnsel)

Fotografiewandeling (Nijnsel)

19 januari 2020
10:00 - 13:00

Zondag 19 januari organiseert IVN Rooi een natuurexcursie die speciaal gericht is op het fotograferen van natuur en landschap. Er wordt gewandeld in het buitengebied van Nijnsel, waar met name de Dommelbeemden en de Moerkuilen voldoende onderwerpen voor mooie foto’s zullen opleveren.

Iedereen met een camera is welkom bij deze wandeling. U hoeft geen ervaren fotograaf te zijn om deel te nemen. De excursie wordt begeleid door ervaren fotografen die vragen kunnen beantwoorden over instelling van de camera, over lichtsituaties of over het beste standpunt.  De bedoeling is om samen deze ochtend de beste foto-onderwerpen te ontdekken en te fotograferen.

De wandeling start om 10:00 uur bij de handboogvereniging in Nijnsel, Industrieweg 18 (Sint-Oedenrode). Hier is omstreeks 13:00 uur ook weer het eindpunt.

Gekoppeld aan deze wandeling is er ook een nabespreking. Deelnemers kunnen dan enkele tijdens deze ochtend gemaakte digitale foto’s meenemen om samen te bekijken en bespreken. Dit is op woensdag 29 januari van 20:00 uur tot 22:00 uur op dezelfde locatie in Nijnsel.

Deelname aan beide activiteiten is voor iedereen gratis.

Terug naar agenda

Fotografiewandeling (Nijnsel)

Industrieweg 18, 5492 NG Sint-Oedenrode, Netherlands