Gezinswandeling Dorstse bossen (Dorst)

Gezinswandeling Dorstse bossen (Dorst)

16 oktober 2019
14:00 - 16:00

Ook dit jaar wordt in de herfstvakantie, op woensdagmiddag, weer een gezellige boswandeling voor kinderen en hun (groot)ouders georganiseerd. Wie gaat mee de herfst opsnuiven in het mooie, gevarieerde natuurgebied van de bossen bij Dorst? Iedereen is welkom.

Kijken en luisteren, ruiken en voelen – zó kun je de vormen, geluiden, geuren en kleuren van de herfst ervaren. Er wordt daar ook een vergrootglas of loepje bij gebruikt. Als je er zelf één hebt, breng het dan mee!
Het is heel leuk en verrassend om de onderkant van de hoeden van paddenstoelen te bekijken. Daar heb je een klein spiegeltje voor nodig. De paddenstoel laten we staan. Als je er zelf een spiegeltje hebt, graag meenemen.

Er is zóveel moois te vinden, denk maar eens aan allerlei kleuren herfstbladeren, aan eikels, bessen, beukennootjes, kastanjes, paddenstoelen, moskussens en dennen-en sparrenkegels. Wat kan je er allemaal mee doen, met die herfstige, kleurige rijkdom ? We bedenken met z’n allen leuke dingen, van boeketten en collages, tot poppetjes en diertjes maken. Iedereen kan meedoen en ideeën bedenken.

Startlocatie: SBB parkeerterrein, nabij café Beum, Weth.van Dijklaan 19, Dorst.

Terug naar agenda

Gezinswandeling Dorstse bossen (Dorst)

Wethouder van Dijklaan 19, 4849 PG Dorst, Netherlands