Gezinswandeling met leuke opdrachten (Sint Anthonis)

Gezinswandeling met leuke opdrachten (Sint Anthonis)

25 augustus 2019
13:00 - 14:30

Dit is een wandeling voor het hele gezin, ook voor oma’s en opa’s. Op het einde van de schoolvakantie een lekker actieve wandeling door de Staatsbossen van Sint Anthonis.

De routebordjes wijzen de weg. Op de bordjes staan vragen. De antwoorden op de vragen vul je in op een formulier. Verder kom je op de route gidsen van IVN de Maasvallei tegen die jullie opdrachten geven. Welke opdrachten dat zijn is nog een verrassing. Halverwege de route staat de IVN kraam waar je even wat limonade kunt drinken. Op het einde van de route lever je het formulier in en worden de antwoorden doorgenomen. De drie gezinnen die de meeste vragen goed hebben beantwoord krijgen een leuk presentje thuis gestuurd.

Je moet je voor de wandeling per mail aanmelden. De starttijden liggen tussen 13.00 uur en 14.30 uur. Je mag ook met meerdere gezinnen samen lopen. Je krijgt na aanmelding een mail hoe laat precies je starttijd is. De kosten van de wandeling kun je ter plekke voldoen.

Op het einde van de schoolvakantie een middag de buitenlucht in met leuke en leerzame natuuropdrachtjes. Doe mee en meld je aan.

Vertrekplaats: Parkeerterrein van restaurant de Heksenboom in Sint Anthonis
Vertrektijden: Vanaf 13.00u tot 14.30u op volgorde van aanmelding
Lengte van de route: 2½ km

Terug naar agenda

Gezinswandeling met leuke opdrachten (Sint Anthonis)

Bosweg 40, 5845 EB Sint Anthonis, Netherlands