Groene Initiatieven Smederij (Oirschot)

Groene Initiatieven Smederij (Oirschot)

25 september 2019
19:00 - 22:00

Wees welkom bij de ‘Smederij’ , een bijeenkomst voor iedereen die de natuur een warm hart toedraagt en de eigen omgeving wil verrijken. Van pluktuin, buitensportactiviteit en picknickactiviteit tot blote voetenpad, speelbos en een ommetje.

Tijdens deze avond leer je van inspirerende voorbeelden, kan je je ervaringen delen en worden concrete handvatten aangereikt om van idee naar realisatie te komen. Er zijn tal van experts en ervaringsdeskundigen aanwezig om bezoekers te helpen hun initiatief verder te brengen. Zij geven inzicht in de financieringsmogelijkheden, leggen op verzoek contacten met andere belanghebbenden én geven zinvolle feedback op de plannen. Tijd om plannen te smeden!

Belangrijkste programma-onderdelen:

  • Inspiratie door ervaringsdeskundigen die zorgen voor meer kolen op het vuur!
  • Samenklinken van initiatiefnemers, gemeenten en experts door elkaars kennis en expertise te benutten via workshops en netwerken. Denk aan: ‘crowdfunding voor de natuur’, ‘hoe breng je je idee aan de man?’ en ‘financieringsmogelijkheden.’ Tijdens het ‘groen spreekuur met gemeenten’ kun je ideeën letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten.
  • Voucheruitreiking Groene Corridor door Piet Machielsen, wethouder Gemeente Oirschot. Op deze avond wordt de uitreiking gedaan van acht vouchers ter waarde van € 250,-.
    Heb je nog een idee of initiatief om de beleefbaarheid van Groene Corridor te versterken? De partners van de Groene Corridor willen deze nieuwe initiatieven graag ondersteunen via een kleine financiële bijdrage door middel van een voucher én advies en samenwerking bij de realisatie van het idee. Wil je meedoen? Kijk op www.groenecorridor.nl voor meer informatie en de voorwaarden.
  • Vanaf 21.30u Smederijborrel waarbij nog volop plannen gesmeed kunnen worden.

Dagvoorzitter is Renske Visscher, directeur IVN-regio Zuid.

Inschrijven kan via het formulier op deze pagina.

Terug naar agenda

Groene Initiatieven Smederij (Oirschot)

Beerseweg 11B, 5688 HD Oirschot, Netherlands