Groene initiatieven: verhaal en netwerk (online)

Groene initiatieven: verhaal en netwerk (online)

9 februari 2023 - 9 februari 2023
19:00 - 21:00

Pitchen en netwerk: ‘Overtuigend verhaal en inzetten netwerk voor jouw groene initiatief’: in deze workshop ga je aan de slag met het bedenken en schrijven van een overtuigend verhaal voor jouw groene initiatief. Gericht op het enthousiasmeren en uitbreiden van jouw netwerk. 

Wat is je idee precies? Hoe verwoord of verbeeld je dit en breng je dit over op anderen? Wat is je doel en welke doelgroep past hierbij: wie wil je precies betrekken bij je initiatief?
En misschien heeft je initiatief nieuwe vrijwilligers nodig? Of zoek je vooral deelnemers of bezoekers. Maar ook als je geld gaat inzamelen is je netwerk belangrijk.

In de workshop ga je aan de slag met jouw pitch en netwerk en delen we inspirerende voorbeelden. Ook wordt verteld hoe de provincie Noord-Brabant groene initiatieven stimuleert.

Aanmelden voor de workshop kan via dit formulier. De workshop wordt aangeboden door Crowdfunding VoorNatuur, een platform voor projecten op het gebied van natuur en biodiversiteit. Initiatiefnemers kunnen via crowdfunding en/of crowdsourcing steun verkrijgen voor de realisatie van een project.

Terug naar agenda

Groene initiatieven: verhaal en netwerk (online)

Heuvel, Tilburg, Netherlands