Het Energiefestival 2019 – the future is now (Eindhoven)

Het Energiefestival 2019 - the future is now (Eindhoven)

7 november 2019
09:30 - 17:00

Een inspirerende dag vol met zinvolle ontmoetingen, nieuwe ontdekkingen en verrassende en ervaringen. Met speciale gasten als Jan Terlouw en Marjan Minnesma, en Brabantse energieprofessionals, beleidsexperts, makers en innovatoren, onderwijs en kennisinstellingen en overige maatschappelijke organisaties en initiatiefnemers, bieden wij u een inspirerend programma dat de toekomst van het energielandschap naar vandaag haalt.

Nog nooit werkten we in Brabant zo intensief en met zoveel mensen aan het energiesysteem van de toekomst. Wie zijn deze mensen? Waar zijn zij mee bezig? Hoe kunnen zij u helpen uw ambities te verwezenlijken of wat heeft u hen te bieden? De provincie Noord-Brabant werkt vanuit de overtuiging dat samenwerking dé manier is om de opgave van de energietransitie te versnellen. Dit Energiefestival biedt daarvoor een podium.

In Brabant zijn heel veel initiatieven en organisaties bezig met de energietransitie. De provincie wil deze via het Energiefestival bij elkaar brengen en verbinden. Dus bent u initiatiefnemer, betrokken bij een RES, ambtenaar of bestuurder, werkzaam bij een woningcorporatie of kennisinstelling of op een andere manier bij een energie-initiatief betrokken? Meld u dan voor 5 november aan!

Terug naar agenda

Het Energiefestival 2019 – the future is now (Eindhoven)

Evoluon, Noord Brabantlaan, Eindhoven, Netherlands