Informatieavond over fondsen in Het Groene Woud (Sint-Oedenrode)

Informatieavond over fondsen in Het Groene Woud (Sint-Oedenrode)

8 oktober 2019
19:00 - 21:30

  • Organisatie: Nationaal Landschap Het Groene Woud
  • Kosten: € 30,- p.p. (excl. BTW) Vrienden van Het Groene Woud betalen € 15,00 p.p. (excl. BTW)

Heb je of ben je betrokken bij een goed idee om Het Groene Woud nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder te maken? Soms ontbreken de (financiële) middelen om de ideeën daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Streekhuis Het Groene Woud wil je hierbij ondersteunen, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten. Daarom wordt er op dinsdag 8 oktober een informatieavond over fondsen georganiseerd.

Initiatiefnemers gezocht
Ben je initiatiefnemer, (sociaal) ondernemer of behoor je tot een vereniging of stichting in Het Groene Woud? Wees welkom bij deze informatieavond. Streekhuis Het Groene Woud organiseert deze informatieavond samen met Marianne Muller. Zij ondersteunde eerder succesvol vele (grote) aanvragen in Noord-Brabant en in Het Groene Woud.

Kennis over fondsen
Heb je een concreet projectidee? Is het moeilijk om voor de uitvoering van dit idee financiering te vinden? Er zijn talloze fondsen (in de provincie, maar ook elders in Nederland) die hiervoor mogelijkheden bieden. Wat zijn fondsen, hoe werken ze en op welke specifieke thema’s richten ze zich? Deze informatieavond biedt je de gelegenheid om hierover meer kennis op te doen.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd? Meld je voor 3 oktober aan door een e-mail te sturen naar streekhuis@hetgroenewoud.com én info@more-projectbegeleiding.nl. Vermeld hierbij je naam, je initiatief en je contactgegevens (e-mail/telefoon). Om je op deze avond zo goed mogelijk van dienst te zijn, is een goede voorbereiding van belang. Daarom is het belangrijk om bij aanmelding de concrete casus/vraag aan te geven waarvoor aanknopingspunten bij specifieke fondsen worden gezocht.

Meer informatie? Kijk op de website van Het Groene Woud.

Terug naar agenda

Informatieavond over fondsen in Het Groene Woud (Sint-Oedenrode)

Bremhorst 1, Sint-Oedenrode, Netherlands