Kennissessie warmte #4.1 – Hoe bereik je met jouw verduurzamingsinitiatief de rest van de wijk? (Utrecht)

Kennissessie warmte #4.1 - Hoe bereik je met jouw verduurzamingsinitiatief de rest van de wijk? (Utrecht)

30 juni 2022 - 30 juni 2022
14:00 - 16:00

Er zijn ondertussen veel initiatieven bezig hun wijk (stap voor stap) van het aardgas te halen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen meedoet. Wie betrek je dan wanneer? Hoe krijg je een grotere groep mensen aan tafel om mee te praten over plannen? En hoe betrek je met laagdrempelige acties mensen die meepraten nog een brug te ver vinden?

In deze sessie gaan we kijken naar wat de grote middengroep eigenlijk is, waarom deze belangrijk is, en in tot welke mate deze betrokken wil en kan zijn.

Voor wie? Deze kennissessie is primair voor energie-initiatieven, energiecoöperaties en gemeenten – maar andere stakeholders in de energietransitie zijn ook welkom.

Ook kijken we welke tools en middelen er al zijn om dit te bereiken, om vervolgens samen te bespreken hoe deze ingezet kunnen worden in jouw situatie. En eventueel te verbeteren om jullie doelen nog beter te halen.

Aanmelden kan via hier. De sessie is gratis, maar niet vrijblijvend. Red je het uiteindelijk niet om aanwezig te zijn, geef dit minimaal een week van te voren aan zodat iemand anders je plek kan vullen.

Terug naar agenda

Kennissessie warmte #4.1 – Hoe bereik je met jouw verduurzamingsinitiatief de rest van de wijk? (Utrecht)

De Utrechter Stadsbrasserie en Bar, Vredenburg 40, Utrecht, Netherlands