Kinderen helpen de natuur een handje (Heeze Leende)

Kinderen helpen de natuur een handje (Heeze Leende)

25 september 2022 - 25 september 2022
10:00 - 12:30

  • Organisatie: IVN Heeze Leende
  • Kosten: gratis

Op zondag 25 september kunnen alle kinderen weer meehelpen om de handen uit de mouwen te steken met boompjes uittrekken in het Heezerenbosch. Sterke vaders, moeders, opa’s, oma’s en vrienden mogen ook meedoen. 

Het Heezerenbosch is een groot natuurgebied met heide. Vooral de kikkers en vlinders vinden het fijn als er weinig bomen zijn,  want dan kan de zon tot aan de grond komen en kunnen ook de kikkers, kikkervisjes en rupsen lekker warm worden en goed groeien.

Daarom is het belangrijk dat de heide goed schoongemaakt wordt. De werkers van de Natuurgroep van IVN Heeze-Leende zullen ons helpen zodat alles veilig gebeurt.

Verzamelen aan het eind van de verharde weg van het Heezerenbosch op de viersprong bij manage Van Oeffelen (nr. 24). Vandaar lopen we in een kwartier naar de plaats waar we hakken.

Vanaf 7 jaar mag je meedoen, wel graag vooraf aanmelden. Voor vragen kun je terecht bij Weena Oskamp-Rantong tel. 06 5470 5501 of via mail kinderactiviteiten@ivnheezeleende.nl. Deelname is gratis, maar een bijdrage zou fijn zijn. Voor iets te drinken en lekkers wordt gezorgd.

Terug naar agenda

Kinderen helpen de natuur een handje (Heeze Leende)

Heezerenbosch 24, Heeze, Netherlands