Kindermiddag in IVN Vlindertuin Waalre

Kindermiddag in IVN Vlindertuin Waalre

25 augustus 2021 - 25 augustus 2021
14:00 - 16:00

  • Organisatie: IVN Waalre

Op woensdag 25 augustus is er een kindermiddag in IVN Vlindertuin Waalre. Peuters en basisschoolkinderen kunnen tussen 14.00 en 16.00 uur met (groot)ouders, oppas of een andere volwassene speuren in de tuin.

Er zijn meerdere speurtochten uitgezet: één voor peuters en kleuters, één voor kinderen van de middenbouw en één voor kinderen van de bovenbouw.
Ook als het weer iets minder is, zijn er altijd wel beestjes te zien in de vlindertuin zoals mieren, kikkers, hommels of allerlei soorten kevers. In augustus is de kikker het beestje van de maand. Met twee poelen en één siervijver in de tuin, zijn vast kikkers te vinden. Ook is er een leuke kikkerknutsel om te maken.

Meedoen is gratis, een kleine donatie voor de tuin is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Op woensdag 15 september is de volgende kindermiddag.

De vlindertuin ligt in het bos bij de Blokvenlaan in Waalre-dorp. Tegenover huisnr. 43 ongeveer 150 meter het bospad volgen. Auto’s s.v.p. parkeren aan de Blokvenlaan, fietsen kunnen bij de tuinpoort gestald worden.

Terug naar agenda

Kindermiddag in IVN Vlindertuin Waalre

Blokvenlaan, Waalre, Netherlands