Kindermiddag in Vlindertuin Waalre

Kindermiddag in Vlindertuin Waalre

10 juli 2019
14:00 - 16:00

Voor kinderen is er van april t/m september elke maand een kindermiddag in Vlindertuin Waalre. Je kunt dan op speurtocht gaan in de tuin. Een tas met een loeppotje en andere zoekmaterialen kun je lenen in de tuin.

In juli is de kindermiddag op woensdag 10 juli om 14:00 uur. Vervolgens nog 7 augustus en 4 september, elke keer om 14:00 uur.

In de vlindertuin wonen niet alleen vlinders maar ook heel veel andere kleine diertjes. Waar verstoppen ze zich, hoe zien ze eruit, wat eten ze? Je ontdekt het zelf in de vlindertuin. Leuk en spannend! Verder kun je een natuurknutsel maken en vlinderkwartet of vlindermemory spelen.

Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van (groot)ouder of andere volwassene, tussen 14.00 en 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, een kleine donatie voor de vlindertuin is welkom.

De vlindertuin ligt in het bos bij de Blokvenlaan in Waalre-dorp. Tegenover huisnr. 43 ongeveer 150 meter het bospad volgen. Auto’s s.v.p. parkeren aan de Blokvenlaan, fietsen kunnen bij de tuinpoort gestald worden.

Terug naar agenda

Kindermiddag in Vlindertuin Waalre

Blokvenlaan 43, Waalre, Netherlands