Klimaatcursus De Groene Verandering (Bergen op Zoom)

Klimaatcursus De Groene Verandering (Bergen op Zoom)

26 augustus 2020 - 26 september 2020
18:00 - 22:00

  • Organisatie: IVN Groene Zoom

In de nieuwe IVN klimaatcursus wordt klimaatverandering in een breder perspectief geplaatst, met speciaal aandacht voor natuureducatie en mogelijke klimaatacties.

De cursus informeert over de huidige stand van zaken rondom klimaatverandering en zoomt in op het verband tussen klimaatverandering en menselijk handelen. Voorkennis over het onderwerp is niet nodig.

De cursusdagen zijn: 26 augustus, 2 september, 5 en 19 september (excursies), 23 september en 26 september (presentatie en evaluatie).

Omdat de lesavonden vroeg beginnen, wordt de mogelijkheid geboden om voorafgaand aan de lessen (ca. 17.15u) een maaltijd te gebruiken. Met opgave vooraf en tegen een bescheiden vergoeding.

De kosten voor deze cursus bedragen (incl. cursusmaterialen):

  • € 60,- voor niet IVN-leden
  • € 50,- voor IVN-leden
  • € 40,- voor actieve leden van IVN Groene Zoom (gidsen, actieve vrijwilligers)

Er is plaats voor 15 cursisten. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Locatie: Bezoekerscentrum De Kraaijenberg, Fianestraat 21 te Bergen op Zoom. Op 19 september is de locatie Natuurpodium Brabantse Wal. De locaties van de beide excursies worden bij de cursus bekendgemaakt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het cursustteam via ivngroenezoom.secretariaat@gmail.com, t.a.v. Annemarie Weldring.

Terug naar agenda

Klimaatcursus De Groene Verandering (Bergen op Zoom)

Fianestraat 21, Bergen op Zoom, Netherlands