Klimaatfestival (Eindhoven)

Klimaatfestival (Eindhoven)

8 oktober 2021 - 9 oktober 2021
16:00 - 20:00

  • Organisatie: Klimaatnetwerk040
  • Kosten: gratis

Op 8 en 9 oktober vindt het eerste Klimaatfestival van Klimaatnetwerk040 plaats in en om The New Block in Eindhoven. Twee dagen lang een uniek en creatief programma over klimaatverandering en klimaatproblematiek en vooral hoe er samen kan worden gewerkt aan een circulaire en groene toekomst!

Op 8 oktober zal de focus liggen op het professionele netwerk met lezingen, masterclasses en een groene netwerkborrel. Op 9 oktober is de publieksdag, gericht op jong en oud. Kom naar The New Block en geniet van het Klimaatfestival!

Laat je inspireren door films over klimaatactivisme en klimaatmigratie, leer van de inspirerende tentoonstelling over klimaatvriendelijke oplossingen voor bouwen en wonen. Ga het gesprek aan met de Nationale Energiecommissaris, ontmoet wethouder Rik Thijs en volg een workshop circulair ondernemen. Proef het voedsel van de toekomst terwijl je geniet van muziek en een drankje en laat je kinderen eigen kledingstukken bedrukken. Na een bezoek aan de New Block Expo sluit je af bij de book swapping party, laat je je verrassen met een proeverijtje van oesterzwamvoetjes of pak je nog een workshop over circulair design mee.

Registreren is gratis, maar wel noodzakelijk. Dat kan via deze pagina van Eventbrite.

Terug naar agenda

Klimaatfestival (Eindhoven)

Kastanjelaan 300, 5616 LZ Eindhoven, Netherlands