Landelijke Opschoondag 2020 – GAAT NIET DOOR

Landelijke Opschoondag 2020 - GAAT NIET DOOR

21 maart 2020
08:00 - 18:00

  • Organisatie: Stichting Nederland Schoon, Supporter Van Schoon
  • Kosten: gratis

“Op basis van de laatste ontwikkelingen, volgen we het advies van het RIVM waardoor is besloten dat de Landelijke Opschoondag niet doorgaat op 21 maart.”

Op zaterdag 21 maart 2020 is de 18e editie van de Landelijke Opschoondag, dan steken tienduizenden Nederlanders weer de handen uit de mouwen voor een schone buurt.

De Landelijke Opschoondag kun je zien als een gezamenlijke voorjaarsschoonmaak. Hij vindt elk jaar in de laatste week van maart plaats. Het is een dag waarop Nederlanders met hun buren, vereniging, de sportclub, school of hun collega’s samen hun buurt schoonmaken.

Voor veel gemeenten en bedrijven is deelname aan de Landelijke Opschoondag vanzelfsprekend geworden. Ze organiseren zelf een schoonmaakactie of ondersteunen lokale schoonmaakactiviteiten. Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is niet alleen een laagdrempelige manier om aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te doen, maar helpt ook de band tussen je inwoners, medewerkers of klanten en je organisatie versterken.

Wil je meer weten of meedoen? Kijk op de website van Supporter Schoon. Wil je weten of er een actie bij jou in de buurt plaats vindt? Kijk op de kaart.

Terug naar agenda

Landelijke Opschoondag 2020 – GAAT NIET DOOR

Spoorlaan 434, 5038 CH Tilburg, Netherlands