Lezing De boer: nu en in de toekomst (Tilburg)

Lezing De boer: nu en in de toekomst (Tilburg)

10 december 2019
20:00 - 22:00

Sinds vier jaar bundelen Natuurmuseum Brabant, KNNV Tilburg, IVN Tilburg en Astronomische Vereniging Wega Tilburg hun krachten in een reeks boeiende en afwisselende lezingen. Dinsdag 10 december is het thema: De boer: nu en in de toekomst.

De boeren in ons land werken en produceren tegenwoordig anders dan 50 jaar geleden. En ook in de toekomst zullen zij hun bedrijfsvoering aan (moeten) passen. Hoe? Valt er nog iets te winnen? En hoe duurzaam wordt ons voedsel nu geproduceerd? Mark de Beer, ruwvoerexpert bij Groeikracht (adviesbedrijf voor ruwvoerteelt) vertelt over de ontwikkelingen die de boerenbedrijven hebben doorgemaakt. Daarnaast zal hij een blik naar de toekomst werpen, door het schetsen van trends en uitdagingen die agrariërs te wachten staan. Het gaat deze avond niet om “goed of fout” maar over de juiste beeldvorming bij de huidige bedrijfsvoering van de boeren in Nederland.

Het museumcafé is open vanaf 19.30 uur, de lezing start om 20.00 uur. Locatie: museumtheater op de 1e verdieping van het museum (Spoorlaan 434).

Terug naar agenda

Lezing De boer: nu en in de toekomst (Tilburg)

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands