Lezing Natuur- en Landschapsfotografie (Velp)

Lezing Natuur- en Landschapsfotografie (Velp)

26 september 2019
20:00 - 22:00

Donderdag 26 september staat natuur -en landschapsfotografie centraal tijdens een lezing van IVN Grave. Wie geïnteresseerd is in fotografie en/of de Maashorst zal deze avond erg waarderen; Hans Koster is een natuurfotograaf en laat bijzondere foto’s zien. Hij wil graag mensen enthousiast maken voor de natuur om ons heen. Bij alles wat hij doet voert natuurbeleving de boventoon met respect voor de natuur. Landschappen met alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren worden door hem op de gevoelige plaat vastgelegd.

Op deze avond zal hij een presentatie geven en ons tevens voorzien van enkele handige tips en trucs om foto’s zelf zo professioneel mogelijk te maken. Foto’s afgewisseld met technieken, hoe ze tot stand zijn gekomen, waar je op moet letten, etc. Kortom een inspirerende avond voor iedereen die graag foto’s maakt en geniet van onze prachtige natuur!

De lezing vindt plaats in het Buitenhuis (clubgebouw van de kinderboerderij en IVN Grave) Beukenlaan 8, 5363 RA te Velp N.B. Iedereen is welkom.

Belangstellenden voor deze avond dienen zich voor 25 september aan te melden bij: Wil Ariëns, e-mail w.ariens41@gmail.com of tel. 0486-41 22 17.

Terug naar agenda

Lezing Natuur- en Landschapsfotografie (Velp)

Beukenlaan 8, 5363 RA Velp, Netherlands