LIVE muziek en wandeling (Liessel)

LIVE muziek en wandeling (Liessel)

24 oktober 2020 - 24 oktober 2020
18:00 - 21:00

  • Organisatie: Eibernest
  • Kosten: 5 euro

Update 15 oktober 2020: Naar aanleiding van de huidige situatie rondom het Coronavirus en de afgekondigde maatregelen hebben de Natuur en Milieufederaties (NMF’s) besloten om tijdens de Nacht van de Nacht van zaterdag 24 oktober geen fysieke activiteiten, bijeenkomsten en evenementen in het donker te organiseren.

Wel roepen de NMF’s iedereen op om de Nacht van de Nacht thuis te beleven! Doof zoveel mogelijk lichten, meld dat aan op de site en geniet van de donkere nacht en sterrenhemel. Via de livestream op facebook brengt de Nacht van de Nacht een interessant programma.

We zenden namelijk op de social media kanalen van de Nachtvandenacht een avondvullend programma uit. Een uiteenlopend programma voor kinderen en ouderen. Het programma start om 19 uur. De host van die avond is ambassadeur, cabaretier en schrijver Vincent Bijlo. Voor een gedetailleerd programma, kijk hier.

_____


Tijdens Nacht van de Nacht staat er een divers programma voor u klaar.

De inloop is vanaf 18.00 uur op Het Eibernest in Liessel. Bij aankomst krijgt u een heerlijke kop soep, ter plekke bij het kampvuur bereid door Jop van der Schaaf, van BuitenKennis.
Rond half zeven is er een korte schemerwandeling, daarna start de live-muziek onder een half open tent, dus kleed je lekker warm aan, het publiek mag onder de tent zitten.

Bij genoeg animo is er naderhand nog live muziek bij het kampvuur mits het weer het toelaat.
De muziek is van : Sjors Hoek & Maartje Nijhuis, Sander Voets, Rebecca Lydia en Ruben Garcia, Pluckum : Leo van Rijt, Nan Cooijmans & Marleen Mensink.

Aanmelden via bayasana@online.nl. Voor meer informatie, zie de website van Nacht van de Nacht.

Terug naar agenda

LIVE muziek en wandeling (Liessel)

Hogebrug 3, Liessel, Netherlands