Maatwerk Fondsenavond Het Groene Woud (Liempde)

Maatwerk Fondsenavond Het Groene Woud (Liempde)

19 november 2019
19:00 - 21:00

Ben je een initiatiefnemer, (sociaal) ondernemer, vereniging of stichting in Het Groene Woud? Heb je een speciale vraag over het werven van fondsen voor jouw initiatief over hoe Het Groene Woud nog mooier, aantrekkelijker of leefbaarder te maken is? Dan wil Streekhuis Het Groene Woud je graag uitnodigen om je initiatief aan te melden voor een van de Maatwerk Fondsenavonden, zodat je een advies op maat krijgt over werving van fondsen.

Doel is om meer kennis over fondsen te verkrijgen, specifiek van toepassing op jouw initiatief en daarmee de realisatie van jouw projectidee dichterbij te brengen. Heb je een concreet projectidee? Is het moeilijk om voor uitvoering van dit idee financiering te vinden? Er zijn talloze fondsen in Nederland die hiervoor wél mogelijkheden bieden. Het Streekhuis Het Groene Woud organiseert samen met Marianne Muller van MORE Projectbegeleiding uit Best deze Maatwerk Fondsenavond. Marianne Muller ondersteunde eerder vele grote projectaanvragen in Noord-Brabant en in Het Groene Woud.

De kosten van € 50,00 zijn inclusief de voorbereiding van het adviesgesprek, waarbij je initiatief wordt getoetst aan mogelijke fondsen en een schriftelijke bevestiging van het besprokene.

Een adviesgesprek duurt maximaal 20 minuten. Aanmelden voor de Maatwerk Fondsenavond kan tot 14 november. Om je op de Maatwerk Fondsenavond zo goed mogelijk van dienst te zijn, is voorbereiden noodzakelijk. Daarom dien je, voordat je naar het spreekuur komt, aan te geven welke concrete projecten/ideeën je hebt, waarvoor je precies financiering zoekt en wat jouw vragen zijn. Hiervoor zal na aanmelding een intakeformulier worden aangeleverd.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan tijdig aan, door een e-mail te sturen naar streekhuis@hetgroenewoud.com en info@more-projectbegeleiding.nl onder vermelding van je naam, je initiatief en je contactgegevens (e-mail/telefoon).

Terug naar agenda

Maatwerk Fondsenavond Het Groene Woud (Liempde)

Keefheuvel 1a, Liempde, Netherlands