Meet-up: regeneratieve boerderijen (Den Bosch)

Meet-up: regeneratieve boerderijen (Den Bosch)

12 maart 2024 - 12 maart 2024
19:00 - 22:00

  • Organisatie: Lenteland
  • Kosten: Gratis

Lenteland ontwikkelt regeneratieve boerderijen in Nederland. Dit zijn plekken welke voor sommige geïnteresseerden een beetje ver weg zijn. Om letterlijk dichter bij elkaar te komen organiseren ze meet-ups door het land. Je ontmoet er de mensen achter Lenteland, de boeren en elkaar. Deze keer strijken ze neer in Den Bosch, op 12 maart.

Centraal staat het thema Nieuwe Rijkdom. Want steeds vaker zien we dat mensen de shift maken van rijkdom in geld naar rijkdom in andere waarden. Waarom doen ze dat? Waarom past dat bij deze tijd? Wat levert het op? Oprichter van Lenteland Wouter Veer deelt zijn visie hierop.
Van Brent Slaets hoor je hoe het is om de shift te maken als regeneratief boer. Hij neemt je ook mee in het opstarten van een regeneratieve boerderij: hoe je een goed werkende tuinderij opzet, hoe schimmels je daarbij kunnen helpen en hoe je slim omgaat met water.

Daarnaast ga je ook zelf aan de slag. Wat betekent Nieuwe Rijkdom voor jou en waar loop je hierin tegenaan? Stel vragen, ga met elkaar in gesprek en kom samen tot nieuwe inzichten. Kom luisteren, ga in gesprek en stel alle vragen die je hebt. De entree is gratis, graag wel tickets reserveren.

Terug naar agenda

Meet-up: regeneratieve boerderijen (Den Bosch)

Tramkade 20-24, 's-Hertogenbosch, Netherlands