Milieucafé Tilburg

Milieucafé Tilburg

29 maart 2022 - 29 maart 2022
20:00 - 22:00

  • Organisatie: Milieucafé Tilburg

Eind maart gaat het reguliere Milieucafé weer van start, in Paradox. Donderdag 31 maart kunt u weer gewoon live genieten van onze talkshow over natuur, milieu, duurzaamheid en klimaat.

Uiteraard kijken we terug op de gemeenteraadsverkiezingen, waarbij GroenLinks de grootste partij in Tilburg werd. Lijsttrekker Esmah Lahlah kan nu echt aan de bak. Met haar bespreken we de verkiezingsuitslag. Wat vindt ze ervan en wat zijn haar plannen? Verder drie thema’s:

Energie: Dat we van het aardgas af moeten is iedereen wel duidelijk – maar hoe zit het eigenlijk met energieslurpende bedrijven?

Groen in de stad: Overal worden appartementsgebouwen opgetrokken en tuinen verhard. Hoe keren we deze trend? Groene daken zijn een goed idee. En Tilburg kan veel leren van Rotterdam, zo blijkt.

Echt autoluw: Tot slot is er het aloude verkeer in de binnenstad. Hoe gaan we al die auto’s uit de binnenstad weren? De fameuze verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen weet daar wel raad mee. Hij krijgt bijstand van de voorzitter van het Fietsforum.

Muziek: De Nachtwakers band komt met drie leden.

Terug naar agenda

Milieucafé Tilburg

paradox Tilburg, Telegraafstraat 62, 5038 BM Tilburg, Netherlands