Nachtwandeling in de Oisterwijkse bossen en vennen

Nachtwandeling in de Oisterwijkse bossen en vennen

24 oktober 2020 - 24 oktober 2020
23:00 - 00:30

  • Organisatie: Natuurmonumenten / Nacht van de Nacht

Update 15 oktober 2020: Naar aanleiding van de huidige situatie rondom het Coronavirus en de afgekondigde maatregelen hebben de Natuur en Milieufederaties (NMF’s) besloten om tijdens de Nacht van de Nacht van zaterdag 24 oktober geen fysieke activiteiten, bijeenkomsten en evenementen in het donker te organiseren.

Wel roepen de NMF’s iedereen op om de Nacht van de Nacht thuis te beleven! Doof zoveel mogelijk lichten, meld dat aan op de site en geniet van de donkere nacht en sterrenhemel. Via de livestream op facebook brengt de Nacht van de Nacht een interessant programma.

We zenden namelijk op de social media kanalen van de Nachtvandenacht een avondvullend programma uit. Een uiteenlopend programma voor kinderen en ouderen. Het programma start om 19 uur. De host van die avond is ambassadeur, cabaretier en schrijver Vincent Bijlo. Voor een gedetailleerd programma, kijk hier.

______

Tijdens deze exclusieve wandeling tijdens de Nacht van de Nacht wordt stilgestaan bij het “licht en donker” in de natuur.

De zomertijd is ten einde. Een mooi tijdstip om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing. De boswachters nemen je graag mee op dit nachtelijke tijdstip voor een bijzondere wandeling. Deze excursie is gericht op volwassenen.

Bij alle activiteiten worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 12 personen en aanmelden is verplicht. Startlocatie is het Bezoekerscentrum Oisterwijk, Van Tienhovenlaan, Oisterwijk.

Kosten; €15 voor niet-leden, € 10,50 voor leden van Natuurmonumenten. Meer informatie is te lezen op de activiteitenpagina van de Nacht van de Nacht.

Terug naar agenda

Nachtwandeling in de Oisterwijkse bossen en vennen

Bezoekerscentrum Oisterwijk, Van Tienhovenlaan, Oisterwijk, Netherlands