Nachtwandeling Kampina (Oisterwijk)

Nachtwandeling Kampina (Oisterwijk)

30 oktober 2021 - 30 oktober 2021
19:30 - 21:30

Beleef het donker van de nacht tijdens een nachtwandeling over de Kampina. 

Deze activiteit op 30 oktober 2021 is geschikt voor jong en oud. Tijdens een wandeling vertellen ervaren IVN-gidsen wat lichtvervuiling betekent. Ze schenken aandacht aan de sterrenhemel en al het andere dat je ’s nachts kunt tegenkomen zoals bijvoorbeeld nachtvlinders. Grote kans dat de bosuil zich laat horen en dat we vleermuizen zullen zien.
Misschien is er tijd voor een streekverhaal maar ook zullen er grote stukken in stilte worden gelopen zodat u de natuur rond het Belversven, de donkerte en de stilte van de nacht echt beleeft.

De wandeling is gratis en aanmelden is niet nodig.

Denk aan goed schoeisel, de paden zijn niet verhard en er wordt zonder extra licht gelopen. Graag ook zaklampen thuislaten en uw mobiel uitzetten tijdens de wandeling. Alleen bij het op naam brengen van nachtvlinders wordt de mobiel gebruikt. Dan is een app om vlinders te herkennen zelfs extra handig.

Ook bij lichte regen is dit een mooie wandeling en een aparte beleving. Bij harde, langdurige regen op het tijdstip van de wandeling, gaat de activiteit niet door.

Voor meer informatie over Nacht van de Nacht zie hier.

Terug naar agenda

Nachtwandeling Kampina (Oisterwijk)

Posthoornseweg, Oisterwijk, Netherlands