Nationale Duurzame Huizen Route

Nationale Duurzame Huizen Route

7 november 2020 - 7 november 2020
14:00 - 20:00

  • Organisatie: Nationale Duurzame Huizen Route
Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona kan de Duurzame Huizen Route in de huidige vorm dit jaar niet doorgaan. Momenteel wordt bekeken naar de mogelijkheden om huiseigenaren op een andere manier te ondersteunen bij het delen van hun ervaringen. Een online bezoek in een woning valt onder de mogelijkheden. Bekijk hier voor de laatste updates.

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 7 november 2020 stellen huiseigenaren in heel Nederland hun huis open om anderen te laten zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Je hoort ervaringen uit de eerste hand en is er alle tijd om vragen te stellen.

Om het aantal bezoekers in een woning te reguleren, is het verplicht om je aan te melden voor een bezoek. Dit kan vanaf oktober. Gaat u liever nog niet op bezoek? Veel huiseigenaren zijn via de website het hele jaar door te benaderen voor vragen of aanvullende informatie via het contactformulier bij hun woning.

Bekijk de duurzame huizen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk. De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan. LET OP: Niet alle huizen gaan open.

Je kunt ook jouw eigen huis aanmelden als voorbeeld op de website.

Terug naar agenda

Nationale Duurzame Huizen Route

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands