Nationale Duurzame Huizen Route

Nationale Duurzame Huizen Route

6 november 2021 - 6 november 2021
09:00 - 21:00

Huiseigenaren in heel Nederland delen hun ervaring en stellen hun woning open voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 6 november 2021. Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet.

Jaarlijks stelt een groot deel van de huiseigenaren de woning open voor bezoekers. Zij vertellen met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven een rondleiding, delen ervaringen en bespreken jouw vragen. Vanaf 11 oktober kun je je inschrijven voor een bezoek.

Er zijn op de website allerlei soorten huizen te vinden, van vrijstaand tot een tussenwoning en van monumentaal tot nieuwbouw. Als je op deze pagina je plaatsnaam invult, worden de huizen bij jou in de buurt getoond. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of onderwerp.

Heb je zelf ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Help een ander op weg en meld jouw huis aan als voorbeeld tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route.

Terug naar agenda

Nationale Duurzame Huizen Route

Spoorlaan 434, Tilburg, Netherlands