Nationale Duurzame Huizen Route (landelijk)

Nationale Duurzame Huizen Route (landelijk)

4 november 2023 - 4 november 2023
08:00 - 20:00

  • Organisatie: Nationale Duurzame Huizen Route
  • Kosten: gratis

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Kom op 4 november tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route in contact met een huiseigenaar met een duurzame woning en leer van hun ervaringen!

Tijdens de Duurzame Huizen Route, dat elk jaar plaatsvindt in het najaar, krijg je de mogelijkheid om een duurzaam huis te bezoeken en maatregelen in de praktijk te bekijken bij huizen in heel Nederland.

Komt 4 november je niet uit? Het hele jaar door kun je online voorbeeldwoningen bekijken. Zoek passende voorbeelden door te zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk. Vragen over een woning? Stel ze aan de huiseigenaar door middel van de ‘stel-een-vraag‘ knop. Daarnaast kun je een deel van de huiseigenaren het hele jaar door bezoeken op afspraak.

Heb jij de al duurzame stappen gezet en vind je het leuk om anderen op weg te helpen? Doe mee, meld je huis aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route en deel jouw kennis en ervaringen!

Terug naar agenda

Nationale Duurzame Huizen Route (landelijk)

Heuvel, Tilburg, Netherlands